Logam RGB / Lampu Warni | TC316A-RGB

Spésifikasi:

Modél:

TC316A-RGB

LED:

316pcs (140pcs RGB LEDs sareng 176 pcs Héjo sareng Lampu LED Tiis)

Max Penerangan:

2960 LUX (0,5M)

Batré:

Ngawangun-di Li-polimér 7.4V 3200mAh

Kakuatan Max:

20W

Suhu Warna:

2600K-12000K (± 250K)

Rendering Warna:

CRI> 97

Ngecas:

USB-C 5V 9V Ngecas Gancang

Waktu Ngecas:

180 menit

Rentang kacaangan:

0% -100%

Suhu ngagawekeun:

-10-35 ° C

Suhu neundeun:

-10-60 ° C

Bahan:

Alloy Aluminium


Katerangan

Fitur

Spésifikasi

Tanda Produk


TC136A-RGB Tilepan 2-Paket RGB Pidéo Kaméra Cahaya, Dua Sisi Puting LED Pidéo Lampu 2600-12000K Lampu Panel, Batré Rechargeable 360 ​​° Full Color 12 Effects Light

TC316A-RGB Description (1)
TC316A-RGB Description (2)
TC316A-RGB Description (3)
TC316A-RGB Description (5)
TC316A-RGB Description (6)
TC316A-RGB Description (7)

  • Saméméhna:
  • Teras:


  • Ieu mangrupikeun generasi énggal lampu fotografi RGB sadaya-awak awak tiasa-sareng desain éndah sareng kompak sareng operasi anu gampang. Kalayan 360 warna sareng pangaturan jenuh 100 tingkat sareng manik-manik lampu suhu dua warna, lampu fotografi RGB anu tiasa dilipet nawiskeun sababaraha warna sareng adegan. Lampu Fotografi LED ieu nerapkeun manik-manik lampu LED bermutu tinggi, lumen, tampilan tinggi pikeun ngajantenkeun warna lemes sareng bahkan cahaya sareng langkung realistis. Ogé, lampu ieu nyayogikeun 12 simulasi modeu adegan pangaruh cahaya biasana. Kalayan batré kapasitas sareng batré litium anu diwangun dina ngajamin umur batré anu panjang. Dilengkepan bracket sapatu panas, lampu tiasa dilereskeun dina sababaraha arah sareng sudut. Lampu muti fungsi-fungsi, multi-tujuan nyaéta kabutuhan pikeun moto pikeun podcast langsung, pidéo, wawancara, potrét, kawinan, makro, kreasi.

    • [2 Pék Lampu Lampu Fotografi] Desain Unik, Lampu Pidéo LED Dual disambungkeun sareng engsel, duanana tiasa narilep sareng puter pikeun multi arah. Tilu 1/4 ″ liang sekrup dina awak, hiji kacang sapatu tiis, anu hiji deui panas adaptor sapatu sareng sirah bola anu tiasa disetél, ngamungkinkeun anjeun posisi sareng minuhan sababaraha tuntutan video / fotografi anjeun.

    • [36000 Warna 0-360 ° Siklus Warna Nginspirasi kreativitas] Lumen tinggi 2960Lux @ 0,5m, Hue tiasa disaluyukeun tina 0 derajat -360 derajat; Warna Jenuh tiasa diatur tina 0-100, CRI > 97, TLCI > 96 Kacaangan tina 0% -100 % taram-kabisa; Suhu warna ti 2600K (haneut) dugi ka 12000K (tiis). Tampilan OLED nawiskeun bacaan anu akurat sareng gampang dioperasikeun ku tombol / tombol.

    • [Ngarojong Dua Lampu Gancang Sakaligus] Batré rechargeable 7.4V 3200mAh batré, port USB Tipe-C ngecas, éta tiasa ditagihkeun pinuh dina 3 jam nganggo 9V, ngadukung kakuatan pinuh 165 menit damel ngan ukur panel A atanapi B dina 100% kacaangan, 105 menit waktos damel sareng lampu panel A sareng B, éta bakal langkung lami sareng kacaangan anu langkung handap.

    • [Fitur Produk] Ngadopsi manik-manik lampu suhu dua-warna 316 pcs, kualitas luhur sareng definisi tinggi. Dua lampu pidéo panel sasarengan masih ringkes sareng ringan, ngan ukur 13.05oz pikeun dua, 4,92 inci * 2.83 inci * 1.22 inci (ukuran) cocog pikeun dibabawa bahkan dina saku, éta sampurna pikeun fotografi sapopoé, némbak pidéo, Youtube, streaming langsung, sareng sajabana. Éta ogé tiasa mandiri, anu saé pikeun lampu desktop.


    Modél: TC316A-RGB

    LED: 316 pcs (140pcs RGB LEDs sareng 176 pcs Héjo sareng lampu Tiis LEDs)

    Max Penerangan: 2960 LUX (0,5M)

    Batré: Ngawangun-di Li-polimér 7.4V 3200mAh

    Kakuatan Max: 20W

    Suhu Warna: 2600K-12000K (± 250K)

    Rendering Warna: CRI> 97

    Waktos damel: Kira-kira 105 menit ku dua panel cahaya; 165 menit ku hiji panel (waktos damel tiasa langkung lami tibatan 105/165 menit nalika kacaangan handapeun 100%)

    Ngecas: USB-C 5V 9V Ngecas Gancang 

    Waktu Ngecas: 180 menit

    Rentang kacaangan: 0% -100%

    Suhu ngagawekeun: -10-35 ° C

    Suhu neundeun: -10-60 ° C

    Puting: Multi-sudut pikeun duanana atanapi tiasa-tiasa

    Bahan: Alloy Aluminium

    Beurat bersih: 370g (0.82lb)

    Ukuran: 125.6 * 80.7 * 31mm (4.92 inci * 2.83 inci * 1.22 inci)

    Produk Patali