Logam RGB / Lampu Warni | TC97A-RGB

Spésifikasi:

Modél:

TC97A-RGB

LED:

97PCS

Batré:

Batré Li-Polimér 2800mAh

Penerangan:

1520 lux (0,5m)

Suhu warna:

2500K-8500K

Sudut anu ngaluarkeun cahaya:

360 °

Rendering warna:

CRI≥96

Pangaturan kacaangan:

0% -100%

Input:

5V / 2A

Ngecas:

Tipe-C 5V / 3.1A, 9V / 2A, 12V / 1.5A 18W (Max)

Tegangan Gawe:

2.8V-4.2V

Layar digital:

OLED

Beurat bersih:

160g ± 10g

Ukuran:

100 * 86 * 17mm

Katerangan

Fitur

Spésifikasi

Tanda Produk


TC97A 2800mAh 360 Gelar Sakur Sudut Sudut Babak Bentuk Aluminium Alloy Selfie Pidéo Lampu pikeun Konperénsi Rapat Jarak Jauh, Kegiatan Luar Ruangan sapertos kémping, Fishing, Barbecue, Menari Hiburan Diri, Nyanyi

TC97A-RGB Description (1)
TC97A-RGB Description (2)
TC97A-RGB Description (3)
TC97A-RGB Description (4)
TC97A-RGB Description (5)
TC97A-RGB Description (6)
TC97A-RGB Description (7)
TC97A-RGB Description (8)
TC97A-RGB Description (19)
TC97A-RGB Description (21)
TC97A-RGB Description (22)

  • Saméméhna:
  • Teras:


  • Kalayan bentuk buleud anu unik, jantenkeun lampu ieu salah sahiji jinis di dunya. Mangrupikeun lampu eusian multi-tujuan pikeun fotografi, némbak pilem sareng éditan kréatip.

    Cahaya anu dirancang pisan sareng catu daya darurat kalayan tampilan RGB multi fungsional: Lampu vidéo TC97A tiasa dianggap salaku bank kakuatan catu daya darurat.

    Dilengkepan LED kinerja tinggi, kalayan umur panjang, 33cm manik lampu LED manik, manik LED 33 lampu tiis, 31 pcs RED, GREEN sareng manik lampu BIRU, total 97 pcs LED ngamungkinkeun sababaraha modeu warna sareng intensitas pikeun gampang disaluyukeun nganggo saklar sisi puteran.

    Tampilan OLED definisi tinggi ngamungkinkeun parameter kaluaran gampang ditampilkeun.

    Kisaran kaluaran pikeun suhu warna (2500K dugi ka 8500K), sareng pangaturan kacaangan rupa tina 0% dugi ka 100% kalayan 9 modél modél simulasi.

    Ngawangun-di batré Li-polimér 2800mAh kalayan fungsi kakuatan sélulér pikeun nyayogikeun ngecas.

    Téknologi canggih konstan ayeuna, stabil sareng hemat énergi; Desain wates-kirang nyayogikeun rentang pajamanan anu langkung ageung sareng henteu aya sisina hideung.

    Desain ergonomis langsing ngamungkinkeun unit dicekel dina hiji panangan atanapi di bawa dina saku.

    Ganda universal 1/4 sekrup liang ngamungkinkeun unit pikeun dianggo nganggo gagang, tripod atanapi panci / Dengdekkeun, pamasangan fleksibel.

    Kalayan desain koin magnét di handapeun, éta tiasa nempel kana bahan logam, salian ti éta, éta ogé tiasa nganggo lanyard sareng ngagantung dina tangkal salaku lampu luar.


    Modél: TC97A-RGB

    LED: 97PCS

    Batré: batré Li-Polimér 2800mAh

    Penerangan: 1520 lux (0,5m)

    Suhu warna: 2500K-8500K

    Sudut anu ngaluarkeun cahaya: 360 °

    Rendering warna: CRI≥96

    Pangaturan kacaangan: 0% -100%

    Input: 5V / 2A

    Ngecas: Type-C 5V / 3.1A, 9V / 2A, 12V / 1.5A 18W (Max)

    Tegangan kerja: 2.8V-4.2V

    Run-time: 2 jam handapeun 100% kacaangan, 47 jam handapeun 5% kacaangan

    Layar digital: OLED

    Bahan sareng bérésna: kakuatan-tinggi aluminium + tipe HAIII bérés anti-kasar anodized

    Beurat Bersih: 160g ± 10g

    Ukuran: 100 * 86 * 17mm

    Produk Patali