Lampu Eusian Cincin | TR360

Spésifikasi:

Modél:

TR360

LED:

360 pcs

Kakuatan Max:

70W

Max Penerangan:

1500LUX / 1m

Suhu Warna:

3200K-5600K

Rendering Warna:

CRI> 95

Tampilan:

LCD (Caang, Suhu warna, kakuatan batré)

Cara Kontrol:

Saklar + Tombol Push

Sudut Cahaya:

> 120 darajat

Suhu ngagawekeun:

0-40 ° C

Suhu neundeun:

-10-50 ° C

Beurat bersih:

3300g

Ukuran:

539 * 38 * 548mm


Katerangan

Fitur

Spésifikasi

Tanda Produk


TR360 Babak Lemes Panel Fotografi Lampu Lampu LED 360 Eusian Lampu Poto Lampu Lampu Fotografi Leutik LED Lampu Tangan Dilaksanakeun Kaméra Lampu Kaméra Tembok Tembok Lampu Pidéo Lampu Film 1500 Lumen Warna Suhu Disaluyukeun pikeun Kegiatan Indoor sareng Luar

TR360 Description (1)
TR360 Description (2)
TR360 Description (3)
TR360 Description (5)
TR360 Description (6)
TR360 Description (7)
TR360 Description (8)

  • Saméméhna:
  • Teras:


  • • Kacaangan tiasa ngahontal 1500LM / 1m.

    • manik kualitas luhur 360 pcs disusun leres. Manik-manik lampu tiasa minuhan standar EU EN62471, aranjeunna dipilih pikeun sacara efektif ngirangan karusakan panon sareng kulit anu disababkeun ku cahaya biru, sinar ultraviolét, sinar infra merah sareng radiasi termal. Susunan manik lampu anu dirancang kalayan hadé ngajantenkeun lampu langkung seragam sareng murni.

    • CRI langkung ti 95. Langkung ageung nilai CRI, langkung saé pangirangan warna.

    • Suhu warna jembar, suhu warna haneut tiis pangaluyuan mandiri. 3200k-5600k suhu hawa haneut tiis ngadukung pangaluyuan anu mandiri, panerangan anu tetep, moal turun kalayan konsumsi kakuatan.

    • Layar LCD nunjukkeun kacaangan ayeuna, suhu warna sareng kakuatan batré.

    • Pamandangan anu berlaku - siaran langsung, fotografi potret, video iklan, pamotretan produk, némbak kawinan, jsb

    • Éta tiasa muterkeun 360 derajat, milarian 180 derajat sareng ningali ka handap sacara horizontal. Sudutna gampang diatur, sareng dimming langkung merenah.

    • cangkang alloy aluminium, padet sareng awét, disipasi panas anu saé. Ngagunakeun desain pelat alloy aluminium deui, kuat sareng awét, tiasa ngamajukeun ngeusian pembuangan panas cahaya, manjangkeun umur jasa


    Model: TR360

    LED: 360pcs (Lampu tiis: 180pcs, lampu haneut: 180pcs)

    Kakuatan Max: 70W

    Max Penerangan: 1500LUX / 1m

    Suhu Warna: 3200K-5600K

    Rendering Warna: CRI> 95

    Tampilan: LCD (Caang, Suhu warna, kakuatan batré)

    Cara Kontrol: Saklar + Tombol Push

    Sudut Cahaya:> 120 derajat

    Suhu ngagawekeun: 0-40 ° C

    Suhu neundeun: -10-50 ° C

    Beurat bersih: 3300g

    Ukuran: 539 * 38 * 548mm

    Produk Patali