• banner01
  • banner02
  • banner03
  • about021
  • about0211

SHENZHEN TEYELEEC TECHNOLOGY CO., LTD didirikeun taun 2015, fokus kana sababaraha lampu video pikeun fotografi sareng daérah pamasaran Vlog. Kami nyayogikeun solusi mandeg tina desain ID, R&D, manufaktur sareng transportasi. SHENZHEN TEYELEEC TECHNOLOGY CO., LTD gaduh mérek nyalira disebat Teyeleec.

Kami taat kana konsép perusahaan "ngawula unggal palanggan kalayan haté" sareng kami bakal ngalakukeun anu pangsaéna pikeun ngalayanan unggal palanggan kalayan sepenuh haté!

Kadatangan Anyar