Warta

  • Pos waktos: Mei-08-2021

    Dibandingkeun sareng panggunaan reflektor, lampu-tingkat keusikan tingkat propésional pinuh tiasa ngontrol kaluaran kakuatan sareng sudut (bahkan kelirna), sareng ngagaduhan manuver anu langkung luhur. Ngan ukur nyaluyukeun kakuatan lampu eusian pikeun ngarobah kontras bayangan, sorotan sareng midtone Anjeun masih kedah mimitian ku netepkeun t ...Maca deui »

  • Why does studio lighting need a professional lighting designer?
    Waktos Post: Apr-22-2021

    Cahaya studio mangrupikeun bagian penting tina sistem studio. Lampu studio tangtukeun gambar sareng pangaruh némbak karakterna. Rarancang desain pencahayaan studio anu saé bakal ngageulisan gambar tokohna, ngamungkinkeun host pikeun kéngingkeun gambar karakter anu terhormat, geulis sareng loma ...Maca deui »

  • Several ways to use studio lighting
    Pos waktos: Apr-13-2021

    Sumber cahaya utama Lampu utama mangrupikeun lampu utama anu nyinaran modél dina poto potret studio sareng ngawangun gambar tokohna. Lampu utama nangtoskeun sebaran daérah anu caang sareng poék karakter sacara gembleng. Naha éta lampu lemes atanapi lampu teuas, anu utami ...Maca deui »

  • LED lighting development
    Pos waktos: Apr-02-2021

    Ayeuna, sistem kontrol pencahayaan janten langkung otomatis sareng calakan. Imah pinter sareng perangkat keras pinter ayeuna berkembang. Produk calakan muncul dina sajajalan. Kahirupan pinter anu digambarkeun ka konsumén massal sakedik-sakedik asup ka ruang tamu nganggo lampu bohlam LED. U ...Maca deui »

  • Tips for Buying LED Lights for Video
    Pos waktos: Mar-17-2021

    Lampu LED anu caang, épisién énergi pikeun bohlam normal. Lampu LED henteu ngan ukur saé pisan pikeun ngajagaan bumi anjeun; aranjeunna saé pikeun cahaya pidéo ogé. Sakumaha hébatna aranjeunna, aya sababaraha hal anu anjeun kedah terang sateuacan béak sareng mésér LEDs. Th ...Maca deui »

  • FEW CONSIDERATIONS TIPS FOR CHOOSING STUDIO LIGHTING
    Pos waktos: Mar-09-2021

    Kudu Terang Sakumaha Seueur Lampu Anjeun Sabenarnya Peryogi Piggybacking tina jinis lampu, urang bakal ngarobih kumaha nangtukeun jumlah lampu anu parantos disetél. Sakumaha anjeun bakal ningali anu disebatkeun salami pituduh ieu, sadaya kaputusan ieu tungtungna datang ka anu pangsaéna pikeun produksi anjeun. Ngagunakeun o ...Maca deui »

  • Types of Studio Lights
    Waktos Post: Feb-26-2021

    Cahaya mangrupikeun salah sahiji aspek anu paling penting pikeun produksi video. Upami anjeun némbak hal sapertos laporan berita sareng pemirsa ningali gambar anu cara teuing poék atanapi teuing caang, anjeun ngan ukur ngaganggu pamiarsa anjeun tibatan narik kana carita anu dibaca bahkan abdi ...Maca deui »

  • Teach you how to arrange studio lighting
    Waktos Post: Feb-24-2021

    Kumaha cara nyetél lampu mangrupikeun bagian anu penting dina pencahayaan studio. Studio ogé ngagaduhan sarat anu hadé pikeun pencahayaan nalika prosés némbak. Insinyur cahaya propésional tiasa debug sareng ngageulisan lampu pikeun ngahontal pangaruh gambar anu langkung saé. Dinten ieu, kuring bakal nyaritakeun ngeunaan lampu a ...Maca deui »

  • HOW LIGHTING AFFECTS VIDEO RECORDINGS
    Pos waktos: Jan-25-2021

    Nalika ngeunaan produksi video, cahayana sami pentingna sareng fokus audio sareng kaméra. Upami anjeun henteu nyéépkeun waktos pikeun leres nyetél parangkat lampu anjeun, éta tiasa gaduh pangaruh ageung kana kualitas sakabéh produk akhir. Nyaho kumaha cahaya mangaruhan rékaman video bakal ngabantosan anjeun ...Maca deui »

12 Teras> >> Halaman 1/2