Teyeleec Mimiti Tahunan Pidéo Pidéo Program Kegiatan Detil Kampanye

Téma Kegiatan

Kampanye Nyiptakeun Pidéo Fotografi Tahunan Mimiti Teyeleec

 

Latar Kegiatan

Sanaos mérek Teyeleec didaptarkeun di 2015, leres-leres urang henteu acan serius ngajalankeun mérek ieu sateuacanna. Urang sadayana terang kasusah pikeun nyieun mérek terkenal. Aya urang Cina anu kawéntar nyatakeun mana "Tilu tukang coobler digabungkeun ngajantenkeun pikiran genius", anu kajantenan ka kami yén urang kedah ngagabungkeun sadayana hikmah babarengan. Kami tiasa nawiskeun sampel produk kami, sareng saatos anjeun nguji éta, sareng éta ngabuktikeun kualitasna saé, maka anjeun tiasa ngadamel pidéo pikeun ngabagikeunana ka babaturan sareng kulawarga.

 

Tujuan Kegiatan

Dina akhir taun 2020, pikeun mopohokeun kumaha kasepian urang salaku manusa, pikeun ngaapresiasi kahirupan urang teu paduli kumaha parah kaayaan sadunya ayeuna, pikeun miara silaturahim anu urang masih gaduh, anu paling penting, pikeun ngagedékeun Kasadaran merek Teyeleec.

 

Pangatur Kegiatan

SHENZHEN TEYELEEC TEYELEEC TECHNOLOGY CO., LTD, jurusan pamasaran.

 

Tanggal Kegiatan

Ti Désémber 1st 2020 dugi ka 28 Pébruari 2021.

 

Pamilon Kegiatan

Teu aya watesan, ieu mangrupikeun kampanye sadunya, saha waé sareng saha waé anu tiasa ngiringan. Tapi kumargi anjeun kedah ngadamel pidéo, upami anjeun gaduh seueur média sosial sapertos Facebook, YouTube, twitter, kami bakal nganggap éta salaku prioritas.

 

Palaksanaan Kegiatan

• Kahiji, pamilon kedah ngintunkeun kami email (info@teyeleec.com), sakedap ngenalkeun ngeunaan dirina nyalira kalayan tautan média sosial na ayeuna.

• Kadua, pamilon kedah ngajelaskeun sareng ngayakinkeun naha urang kedah ngirim sampel gratis ka anjeunna? Sareng kumaha anjeun ngenalkeun mérek sareng barang kami? 

• Katilu, pamilon kudu nyaritakeun alamat pangirimanna ayeuna sareng nami lengkep sareng nomer telepon.

• Opat, saatos urang ngémutan pamilon parantos mumpuni, urang bakal ngirim sampel kami dina waktos 3 dinten, saatos pamilon nampi barangna, pamilon kedah réngsé ngadamel pidéo dina waktos 7 dinten.

• Lima, saatos kami nampi pidéo éta, upami éta henteu mumpuni, pamilon henteu tiasa ngirim tulisan dina internét sareng kedah ngadamel video deui sareng deui dugi ka disatujuan ku Teyeleec. Pamilon na tiasa ngadamel pidéo dina basa naon waé kecuali Cina.

news2_pic3


Waktos Post: Nov-18-2020 Balik deui