Teyeleec TC316A-RGB Gaya Anyar Fold-sanggup RGB LED Light Dipiceun!

Puisi anu kawéntar nyarios yén "Peuting poék parantos masihan kuring sapasang panon hideung, tapi kuring nganggo éta pikeun néangan cahaya". Jelas, cahaya sok penting dina kahirupan urang sadidinten. Aya sababaraha lampu dina panggunaan anu béda. Aya anu dianggo hiasan imah, aya anu dianggo pikeun jalanan, aya anu dianggo pikeun kagiatan outdoor sapertos kémping, hiking. Nalika wengi murag, panonpoé surup, sareng siang parantos réngsé. Urang tiasa nyandak Teyeleec TC316A-RGB anu dianggo pikeun Vlogger, fotografer sareng penggemar fotografik. Lampu Pidéo LED dua-dua dihubungkeun sareng engsel, duanana tiasa narilep sareng puter pikeun sababaraha arah. Janten urang ngan saukur tiasa maénkeun éta salaku alat santai. 

news_pic1

Sakumaha urang sadayana terang, di pasar ayeuna, panel lampu LED beuki populer, kusabab kaayaan COVID-19, sababaraha Led Video Light dianggo pikeun Konperénsi Video Laptop, Telepon Zoom, Siaran Diri, Live Streaming sareng online ngajar! Nalika kami ilubiung dina kagiatan ieu, salaku manusa normal, kami hoyong éta katingalina saé anu nungtut rendering warna lampu LED janten luhur. Pikeun TC316A-RGB, éta tiasa ngahontal2960Lux@0.5m , Hue tiasa diatur tina 0 derajat -360 gelar; Jenuh warna tiasa diatur tina 0-100, CRI > 97, TLCI > 96 Kacaangan tina 0% -100% taram-mampu; Suhu warna ti 2600K (haneut) dugi ka 12000K (tiis). Tampilan OLED nawiskeun bacaan anu akurat sareng gampang dioperasikeun ku tombol / tombol.

news_pic2

Kami ngudag kreativitas! Ieu mangrupikeun generasi énggal lampu fotografi RGB sadaya-awak awak tiasa-sareng desain éndah sareng kompak sareng operasi anu gampang. Kalayan 360 warna sareng pangaturan jenuh 100 tingkat sareng manik-manik lampu suhu dua warna, lampu fotografi RGB anu tiasa dilipet nawiskeun sababaraha warna sareng adegan.

news_pic3

Ayeuna kaayaan COVID-19 masih parah, seueur perusahaan tetep teu tiasa damel di kantor, janten, damel di bumi janten pilihan. Kalayan lampu vidéo LED TC316A-RGB ayeuna, urang sadayana ngarepkeun anjeun tiasa mendakan éndah sareng héran, sareng anjeun bakal salawasna positip ngeunaan pikahareupeun sareng teu aya ragu yén sadaya jalma kersa gaduh Teyeleec TC316A-RGB di tangan ! Henteu masalah naon dunya ieu, urang masih terang haté!


Waktos Post: Nov-18-2020 Balik deui