Logam RGB / Lampu Warni | TC135A-RGB

Spésifikasi:

Modél:

TC135A-RGB

LED:

135 pcs

Max Penerangan:

1200LUX / 0,5m 5600K

Batré Litium internal:

3.7V 4000mAh

Kakuatan maksimum:

13W

Kisaran Suhu Warna:

3200-5600K

Gamut warna RGB:

0-360 ° warna pinuh (HSL)

Bahan:

Alloy Aluminium

Waktos damel:

90 menit (100%, 5600K)

Rendering warna:

Ra≥96 +

Modeu efisiensi cahaya:

21 modeu

Rentang dimming:

1-100%

Input:

USB-C 5V / 2A

Kaluaran:

USB 5V / 2A

Beurat bersih:

200g


Katerangan

Fitur

Spésifikasi

Tanda Produk


Lampu Kaméra RGB Pocket TC135A-RGB Lampu Kaméra Mini LED Pidéo Lampu Lampu ngeusian Lampu Warna Kaluaran Pidéo Lampu Lemes 135 pcs Lampu manik-manik sareng Layar pikeun YouTube, Vlog, DSLR, Luar, Pamotretan Smartphone

TC135A-RGB Main (1)
TC135A-RGB Main (4)
TC135A-RGB Main (5)
TC135A-RGB Main (7)
TC135A-RGB Main (6)

  • Saméméhna:
  • Teras:


  • • [RGB Full Color Output LED Video Light] RGB 0-360 warna lengkep, sareng 1-100 warna jenuh pangaturan, 9 modeu fungsional, 3200K-5600K kontrol suhu warna pikeun langkung seueur lingkungan némbakan, Anggo manik lampu indéks HD, RA≥96 ka nyayogikeun sumber cahaya anu langkung réalistis pikeun pamotretan anjeun.

    • [Struktur Awét & Ukuran Leutik] Struktur awak Alloy Aluminium Sadaya ngajaga cahaya kalayan saé pisan sareng éta enteng. Éta langkung alit tibatan iPhone, gampang dibawa ku hiji leungeun sareng mangrupikeun barang anu kedah dikemas pikeun kantong kaméra kuring, leutik pisan tapi nempatkeun lampu anu cukup. Sekrup standar 1/4 cocog pikeun tripod sareng nangtung, ogé nganggo sapatu sapatu anu tiis pikeun kaméra atanapi DSLR jsb.

    • [Puter Pangaruh Warna Anjeun Ngan Ngan Tombol] Pindah antara 9 adegan dina tilu kategori dina ADEGAN Mode, anjeun tiasa kéngingkeun épék sapertos Lampu Ambulan, Lampu Cahaya atanapi Cahaya Lilin ku hiji-klik, sanés program komputer rumit. 360 ° Warna lengkep sareng mode fungsional bakal ngajantenkeun fotografi anjeun langkung warni.

    • [LCD Display sareng Li-Polymer Battery] Batré Li-Polymer rechargeable 4000mAh, tiasa ditagih ngalangkungan port USB (Kabel USB Kalebet). Langkung raoseun sareng saé pikeun dianggo némbak outdoor, jero rohangan atanapi wengi kalayan panel LCD HD anu jelas kalayan dibaca supados anjeun terang setélan anu pas sareng gampang dioperasikeun.

    • [Fitur Pangaruh Kualitas Tinggi] Lampu video TC135A-RGB alus teuing pikeun pamotretan telepon sélulér, rékaman video, pamotretan produk, sareng makro-fotografi, jst. Lampu enteng sareng portabel nyayangkeun kacaangan anu luhur, operasi anu merenah sareng suhu warna anu akurat.


    Modél: TC135A-RGB

    LED: 135pcs

    Max Penerangan: 1200LUX / 0.5m 5600K

    Batré Litium internal: 3.7V 4000mAh

    Kakuatan maksimum: 13W

    Kisaran Suhu Warna: 3200-5600K

    Gamut warna RGB: 0-360 ° warna pinuh (HSL)

    Bahan: Alloy Aluminium

    Waktos damel: 90 menit (100%, 5600K)

    Rendering warna Ra≥96 +

    Modeu efisiensi cahaya: 21 modeu

    Kisaran dimming: 1-100%

    Input: USB-C 5V / 2A

    Kaluaran: USB 5V / 2A

    Beurat Bersih: 200g

    Ukuran: 151 * 80 * 11.5mm

    Produk Patali