Lampu LED Logam | TA120

Spésifikasi:

Modél:

 TA120

LED:

 120 pcs

Batré:

 Ngawangun-di Li-Polimér 3200mAh

Suhu Warna:

 3000K-5500K (± 200K)

Kakuatan:

 8W (Max)

Input:

 Ketik-C 5V / 1A 5V / 2A

Sudut lampu:

 120 °

Rendering Warna:

 RA≥96

Waktos damel:

 1 H handapeun 100% kacaangan, 17 Jam handapeun 5% kacaangan

Layar:

 OLED

Beurat bersih:

 168g

Ukuran:

 116 * 68 * 12mm


Katerangan

Fitur

Spésifikasi

Tanda Produk


TA120 Bi-Colour Portable Aluminium Alloy Portable LED Fill Lamp pikeun Handphone, Digital SLR Fotografi sareng pikeun Broadcast Langsung pikeun Digital SLR Canon Camera G5 X Mark II | G7 X Mark II | G7 X Markus III | G9X ii | IVY REC | IXUS 175 | IXUS 185 | IXUS 190 | IXUS 285 | M200 | M50 Mark II | PowerShot SX620 HS | PowerShot ZOOM | SX540 HS | SX70 HS | SX720 HS | SX740 HS | Zoemini C | Zoemini S | ZV-123

TA120 Description (1)
TA120 Description (2)
TA120 Description (3)
TA120 Description (4)
TA120 Description (5)
TA120 Description (6)
TA120 Description (7)
TA120 Description (8)
TA120 Description (9)
TA120 Description (10)
TA120 Description (11)
TA120 Description (12)

  • Saméméhna:
  • Teras:


  • Salaku fotografer, biasana kedah nyandak lampu sepanjang waktos. Nyeri pisan sirah pikeun mawa lampu kusabab lampu tradisionalna sok beurat teuing atanapi ageung teuing. Ayeuna ku téknologi anyar, urang tiasa ngajantenkeun lampu langkung alit sareng alit. Ieu lampu video TA120, kalayan ukuran 116 * 68 * 12mm, tiasa nempatkeun kana saku; kalayan rak alloy aluminium sareng téknologi penanganan permukaan anu lemes, raos touch raos pisan. Kalayan 2 pcs 1/4 sekrup dipasang, éta tiasa dipasang vertikal atanapi horisontal. Kalayan sababaraha pilihan warna, hideung, beureum sareng pérak, éta tiasa minuhan référénsi warna sadidinten anjeun, ogé, warnana tiasa disaluyukeun. Nalika anjeun ngalalana di panjuru dunya, lampu vidéo ieu tiasa janten pendamping penting anjeun nalika anjeun nuju moto.

    • 120 BEADS LED VIDEO LIGHT—– kalayan indéks rendering warna (≥96) , cahaya bodas sareng lampu haneut, Suhu warna anu tiasa diatur (3000-5500K), sampurna pikeun poto sareng moto pidéo dina Canon, Nikon, Pentax, Panasonic, Sony sareng Kaméra DSLR Lainnya.

    • CAHAYA VIDEO LED ku layar OLED DISPLAY —– layar OLED nunjukkeun kacaangan ayeuna, suhu warna ayeuna, umur batré sareng jumlah listrik.

    • TUHAN ALUMINIUM ALLOY BADAN—– Aya TYPE-C Charging Interface, 3200mAh batré Li-Polymer internal, dua universal 1/4 ″ Screw Mount pikeun dipasang nganggo kaméra, telepon atanapi tripod.

    • DIMMABLE BI-COLOR LED VIDEO Cahaya: Rupa-rupa pangaluyuan suhu warna: 3000K-5500K.


    Modél: TA120

    LED: 120 pcs

    Batré: Ngawangun-di Li-Polimér 3200mAh

    Suhu Warna: 3000K-5500K (± 200K)

    Kakuatan: 8W (Max)

    Input: Type-C 5V / 1A 5V / 2A

    Sudut cahaya: 120 °

    Rendering Warna: RA≥96

    Waktos damel: 1 H handapeun 100% kacaangan, 17 Jam handapeun 5% kacaangan

    Layar: OLED

    Beurat Bersih: 168g

    Ukuran: 116 * 68 * 12mm

    Paket kalebet:

    1 * TA120 lampu pidéo

    1 * kabel ngecas USB-C

    1 * Kantong

    1 * 1/4 sekrup dipasang

    1 * Kotak bungkusan

    Produk Patali