Lampu LED Logam | TA96

Spésifikasi:

Modél:

TA96

LED:

96 pcs

Batré:

Ngawangun-di Li-Polimér 3200mAh

Suhu Warna:

3000K-5500K (±200K)

Kakuatan:

8W (Max)

Input:

Ketik-C 5V / 1A 5V / 2A

Sudut lampu:

120 °

Rendering Warna:

RA≥96

Bahan:

Alloy Aluminium

Waktos damel:

1 H handapeun 100% kacaangan, 17 Jam handapeun 5% kacaangan

Layar:

OLED

Beurat bersih:

146g

Ukuran:

116 * 68 * 10mm

Katerangan

Fitur

Spésifikasi

Tanda Produk


TA96 Cool sareng Héjo Dual Color Pocket Light Metal Aluminium Alloy Pocket-size video light sampurna pas pikeun Video Conferencing, Remote Working, Self Broadcasting sareng Live Streaming, 96 pcs LED sareng Beureum, Silver, Pilihan warna Hideung ngarobih pikeun nona ngora sareng fotografer pikeun Canon 1500D 1DX Mark II 200D II 3000D 5D4 (5D Mark IV) 5D5 (5D Mark V) 750D 77D 7D2 7D3 800D 80D 850D 90D

TA96 Description (1)
TA96 Description (5)
TA96 Description (6)
TA96 Description (10)
TA96 Description (12)

  • Saméméhna:
  • Teras:


  • Lampu video TA96 Aluminium Alloy Pocket ukuran sampurna cocog pikeun Video Conferencing, Remote Working, Self Broadcasting and Live Streaming, kalayan 1/4 inci sekrup standar dipasang, éta tiasa dipasang via tripod, mamat, kaméra sareng sajabana Atanapi tiasa ngan saukur dianggap salaku lampu méja upami éta dilengkepan méja tripod. Kalayan ukuran saku sareng desain ukuran hapé, éta tiasa dibabawa sepanjang waktos sabab lampu video ieu tiasa dianggap salaku carjer portabel atanapi batré éksternal. Warna tiasa ngaropea pikeun minuhan kabutuhan anu béda. Kisaran suhu warna tina 3000K dugi ka 5500K tiasa nyumponan kabutuhan anjeun ogé.

    • CAHAYAAN YANG SESUATU: Kontrol pencahyaan anjeun tina 0% - 100% kacaangan pikeun kéngingkeun lampu anu sampurna pikeun setelan anjeun.

    • SUHU WARNA anu Saluyukeun: Saluyukeun tina cahaya haneut (oranyeu) kana lampu anu tiis (bodas) pikeun meunangkeun warna kulit anu sampurna sareng cocog sareng lingkungan anjeun.

    • Cahaya LEMBUT & PROFESIONAL: Lensa ibun bawaan masihan anjeun kalenturan pikeun ngalemeskeun cahya anjeun sareng kéngingkeun cahaya profesional.

    • HIRUP BATERI PANJANG: Batré Li-polimér nambahan 3200mAh internal nyayogikeun katerangan jam. Pikeun penyiaran anu diperpanjang, anjeun tiasa nyolok kana port USB komputer anjeun sareng ngajalankeun kakuatan luar tina kakuatan éksternal!

    • Tampilan layar OLED akurat nunjukkeun kakuatan aki, suhu warna, kacaangan, waktos damel kénca, jst.


    Modél: TA96

    LED: 96 pcs

    Batré: Ngawangun-di Li-Polimér 3200mAh

    Suhu Warna: 3000K-5500K (±200K)

    Kakuatan: 8W (Max)

    Input: Type-C 5V / 1A 5V / 2A

    Sudut cahaya: 120 °

    Rendering Warna: RA≥96

    Bahan: Alloy Aluminium

    Waktos damel: 1 H handapeun 100% kacaangan, 17 Jam handapeun 5% kacaangan

    Layar: OLED

    Beurat Bersih: 146g

    Ukuran: 116 * 68 * 10mm

    Produk Patali