Logam RGB / Lampu Warni | TC150AR-RGB

Spésifikasi:

Modél:

TC150AR-RGB

LED:

150 pcs (80 pcs bodas + bohlam bodas haneut sareng 70 pcs RGB LED)

Batré Li-polimér internal:

7.4V 3200mAh

Kakuatan maksimum:

12W

Kisaran Suhu Warna:

2500-8500K

Bahan:

Alloy Aluminium

Warna RGB:

HSI 0-360 °

Rendering warna:

CRI≥97, TLCI≥97

Rentang dimming:

0-100

Ngecas waktos:

2,5 Jam

Beurat bersih:

450g

Ukuran:

133 * 83 * 16mm

Katerangan

Fitur

Spésifikasi

Tanda Produk


TC150AR-RGB Rotasikeun-tiasa RGB LED Kaméra Warna Pinuh / Lampu Camcorder, Pocket Size Rechargeable Video Light sareng 2500k-8500k Range Warna, 12 simulasi Skénario umum Vlog sareng Premium Aluminium Alloy Shell.

Lampu fotografik profesional TC150AR-RGB ngadopsi bohlam indéks 80cm (bodas + haneut bodas) sareng lampu bohlam warna 70 pcs RGB, anu konsumsi handap sareng suhu warna anu akurat.

Éta cocog pikeun lampu atmosfir, lampu latar, 12 modeu fungsional. Éta bakal ngajantenkeun fotografi anjeun langkung warni.

Digunakeun sacara lega pikeun potret, pilem mikro, pidéo MV, studio, sareng fotografi telepon jsb.

Type-C 5V / 9V / 12V, QC3.0 gancang ngecas cocog.

TC150AR-RGB Description (1)
TC150AR-RGB Description (2)
TC150AR-RGB Description (3)
TC150AR-RGB Description (7)
TC150AR-RGB Description (11)

  • Saméméhna:
  • Teras:


  • TC150AR-RGB mangrupikeun generasi anyar lampu fotografer RGB sadaya-aluminium anu indah sareng kompak, gampang dioperasikeun. Éta henteu ngan ukur ngagaduhan 360 warna sareng 100 tingkat jenuh anu tiasa diatur, tapi ogé dilengkepan ku manik lampu suhu dua warna, anu ngajantenkeun lampu warna-warni; Éta nganggo manik-manik lampu bermutu tinggi, lumén, nunjukkeun luhur pikeun ngajantenkeun lampu janten langkung lemes sareng langkung seragam sareng warnana langkung réalistis; 11 rupa simulasi modeu épék épék cahaya anu biasa dianggo nyugemakeun unggal kabutuhan némbak handapeun mayoritas adegan; Batré lithium berkapasitas tinggi, umur batre panjang sareng dilengkepan sapatu kurung panas anu tiasa ngabantosan dianggo dina sababaraha arah sareng sababaraha sudut; éta mangrupikeun pilihan anu pangsaéna pikeun siaran langsung, pidéo, wawancara, potrét, kawinan, makro, kreasi, sareng sajabana, pikeun digunakeun dina rupa-rupa lingkungan, sareng mangrupikeun lampu fotografi anu fungsina leres-leres serbaguna.

    • [Épék CAHAYAAN WARNA] Panel cahaya LED RGB ngadopsi manik-manik dipimpin 80 pcs (bi-warna) sareng manik warna dipimpin 70 RGB warna, cahaya nepi ka 1500Lux@0.5m. Lampu warna pinuh RGB kalayan 4 modeu 12 épék adegan pencahyaan umum aya, anu ngajantenkeun fotografi anjeun langkung warni.

    • [HUE & SATURASI & CAHAYAAN & CCT ADJUSTABLE] Hue tiasa diatur tina 0 derajat -359 gelar; Saturasi warna adjustable tina 0% -100%; Kacaangan ti 0% -100% dimmable; Suhu warna ti 2500K (haneut) dugi ka 8500K (tiis) tiasa dimmable, tampilan LCD internal pikeun bacaan anu akurat, hayu anjeun damel langkung épéktip.

    • [CIRI-CIRI PRODUK] CRI≥97, TLCI≥97, batré rechargeable 7.4V 3200mAh, port USB Tipe-C ngecas, éta tiasa diisi pinuh dina 2,5 jam, sareng nawiskeun operasi 150 menit dina kacaangan 100%, waktos damel tiasa langkung lami ti 150 menit nalika kacaangan di handapeun 100%.

    • [ROTATE ARM with SHOLE SHEE] Lampu panel LED kami dilengkepan panangan puteran 360 derajat kalayan sapatu tiis ngamungkinkeun anjeun tiasa masang alat naon waé sareng adaptor sapatu panas sakaligus, sapertos mikropon kaméra, sampurna pikeun rékaman.


    Model: TC150AR-RGB

    LED: 150pcs (80 pcs bodas + lampu bodas haneut sareng 70 pcs RGB LED)

    Batré Li-polimér internal: 7.4V 3200mAh

    Kakuatan maksimum: 12W

    Kisaran Suhu Warna: 2500-8500K

    Bahan: Alloy Aluminium

    Warna RGB: HSI 0-360 °

    Rendering warna CRI≥97, TLCI≥97

    Kisaran dimming: 0-100

    Ngecas waktos: 2,5 Jam

    Run-time: 150minutes handapeun 100% kacaangan

    Input: Type-C 5V / 9V / 12V, QC3.0 gancang-ngecas cocog

    Beurat Bersih: 450g

    Ukuran: 133 * 83 * 16mm

    Produk Patali