Logam RGB / Lampu Warni | TC190AM-RGB

Spésifikasi:

Modél:

TC190AM-RGB

LED:

Anggo 70 RGB LED, 60 lampu haneut LED, 60 lampu tiis LED

Umur LED:

50000 jam

Kakuatan:

18W

Penerangan:

1600 lux

Suhu warna:

2500K-8500K

Hue sareng jenuh:

0-360 ° pangaturan

Rendering warna:

CRI≥96, TLCI≥98

Batré:

Batré Li-Polimér 5000mAh

Layar digital:

OLED

Variabel lingkungan:

-20 ° C nepi ka + 40 ° C

Beurat:

212g

Ukuran:

129.5mm * 71.5mm * 15mm

Katerangan

Fitur

Spésifikasi

Tanda Produk


Cahaya VIDEO LED warna-warni TC190AM-RGB kalayan Cover Eunteung Balik pikeun Kaméra Digital SLR sapertos Fujifilm GFX 50S X-Pro2 X100T X30 S1 XQ1 XE2 XM1 XE1 X20, Sony a5100 a6000 a6300 A7S II A7S A7 II RX1R II A77 II A3000 RX10 A7 -5T WX300 A58 HX50 RX100 II HX300 HX200 NEX-3N WX100 RX1 HX30 RX100 NEX-5R NEX-C3 A65 A77 NEXF3 A57 NEX7 NEX-5N Panasonic GH4 GM1 GF6 LX7 LX5 GF5 GF2 GX1 GF3

TC190AM-RGB Description (8)
TC190AM-RGB Description (6)
TC190AM-RGB Description (7)
TC190AM-RGB Description (9)

  • Saméméhna:
  • Teras:


  • Lampu RGB LED Pinuh Lampu pikeun Kaméra Camcorder, Rechargeable Pocket Size Video Light sareng 2500k-8500k Range Warna, 9 Simulasi Skénario umum sareng Premium Aluminium Alloy Shell kalayan Back Mirror Cover.

    • Manik-manik LED 190 premium nawiskeun komo katerangan pikeun nampilkeun objék anu auténtik, kalayan kakuatan Max 18W, CRI: 96, TLCI: 98.

    • batré Li-Polimér 5000mAh. Kabel muatan Tipe-C butuh 60mins panggancangna pikeun dicas sapinuhna, 180mins durasi batréna sareng 100% kacaangan.

    • Kacaangan tiasa disaluyukeun tina 0% dugi ka 100%. Ganti suhu warna anu tiis atanapi haneut tina 2500k-8500k.

    • Awak Alloy Aluminium Awét: Awak alloy aluminium penerbangan CNC, lulus uji komprési 100 kg.


    Modél: TC190AM-RGB

    LED: Anggo 70 RGB LED, 60 lampu haneut LED, 60 lampu tiis LED

    Umur LED: 50000 jam

    Kakuatan: 18W

    Penerangan: 1600 lux

    Suhu warna: 2500K-8500K

    Sudut anu ngaluarkeun cahaya: 120 °

    Hue sareng jenuh: 0-360 ° régulasi

    Rendering warna: CRI≥96, TLCI≥98

    Pangaturan kacaangan: 0% -100%

    Ngecas: Type-C 5V / 9V / 12V, QC3.0 / QC2.0 / AFC gancang-ngecas cocog

    Batré: batré Li-Polimér 5000mAh

    Ngecas waktos: 1 jam gancang, 2 jam pikeun umum

    Runtime: 100% salami 180 menit, 5% salami 28 jam

    Layar digital: OLED

    Bahan sareng bérésna: kakuatan-tinggi aluminium + tipe HAIII bérés anti-kasar anodized

    Variabel lingkungan: -20 ° C dugi + 40 ° C

    Beurat: 210g

    Ukuran: 129.5mm * 71.5mm * 15mm

    Produk Patali