Lampu LED Biasa | TL520

Spésifikasi:

Modél:

TL520

LED:

520pcs (haneut LED 260pcs / tiis LED 260pcs)

Kakuatan:

37W (Max)

Kacaangan:

> 4100lm

Pangaluyuan kacaangan:

0-100 °

Suhu warna:

3200-5600K (± 300K)

Sudut lampu:

120 °

Hirup rata-rata:

50000H

Sasayogian tanaga:

8.4v (F550, F750, F950)

Suhu ngagawekeun:

-10 ~ 40 ° C

Rendering warna:

≥90

Beurat bersih:

225g ± 10g


Katerangan

Fitur

Spésifikasi

Tanda Produk


TL520 Lampu Fotografi LED 520 Eusian Lampu Poto Lampu Lampu Fotografi Leutik DIPIMPIN Lampu Tangan Dilaksanakeun Lampu Kaméra Lampu Poto Shooting Dina Ruangan Lampu Film sareng Lampu Televisi 4100 Suhu Lumen Warna Suhu

TL520 Main (5)
TL520 Description (6)
TL520 Description (4)
TL520 Description (1)
TL520 Description (5)

  • Saméméhna:
  • Teras:


  • Kacaangan tiasa ngahontal kana 4100LM.

    520 pcs manik kualitas luhur disusun leres. Manik-manik lampu tiasa minuhan standar EU EN62471, aranjeunna dipilih pikeun sacara efektif ngirangan karusakan panon sareng kulit anu disababkeun ku cahaya biru, sinar ultraviolét, sinar infra merah sareng radiasi termal. Susunan manik lampu anu dirancang kalayan hadé ngajantenkeun lampu langkung seragam sareng murni.

    Diffuser Polandia kusam anyar ditingkatkeun, éta sapertos lemes sapertos bulan. Cahayana langkung seragam sareng lemes saatos sapinuhna digambar sareng disaring ku permukaan bodas susu.

    CRI langkung ti 90. Langkung ageung nilai CRI, langkung saé pangirangan warna.

    Suhu warna lega, suhu warna haneut tiis pangaluyuan bebas. 3200k-5600k suhu hawa haneut tiis ngadukung pangaluyuan anu mandiri, panerangan anu tetep, moal turun kalayan konsumsi kakuatan.


    Modél: TL520

    LED: 520pcs (haneut LED 260pcs / tiis LED 260pcs)

    Kakuatan: 37W (Max)

    Kacaangan:> 4100lm

    Pangaluyuan kacaangan: 0-100°

    Suhu warna: 3200-5600K (±300K)

    Sudut lampu: 120°

    Rata-rata hirup: 50000H

    Catu daya: 8.4v (F550, F750, F950)

    Suhu ngagawekeun: -10 ~ 40 ° C

    Rendering warna: -90

    Beurat Bersih: 225g±10g

    Diménsi: 173 * 112 * 20mm

    Produk Patali