Lampu Eusian Cincin | TR12

Spésifikasi:

Modél:

TR12

LED:

144 pcs

Kakuatan Max:

Bodas LED 14W, Haneut LED 14W

Suhu Warna:

3000-6500K

Diaméter Batin:

240mm

Diaméter luar:

295mm

Saluyukeun cara:

Rem kabel Jauh

Sasayogian tanaga:

USB

Voltaseu:

5V

Panjang Kabel kabel:

2 méter

Beurat bersih:

245g

Katerangan

Fitur

Spésifikasi

Tanda Produk


TR12 Ring Light 12 inci 12 "Lampu Cincin Selfie sareng Panyekel Telepon kanggo manikur Bordir | Streaming Langsung | Makeup | Pidéo YouTube | Fotografi | Pangajaran Online | Cocog sareng Telepon Seluler iPhone / Android pikeun Realme Q2, Q2 Pro, X7 Pro pikeun Redmi 10X, 9, K30, K30 Pro, K30i, K30S

TR12 Description
Description (11)
TR12 Description (2)
Description (12)

  • Saméméhna:
  • Teras:


  • Adegan aplikasi: Manikur bordir, siaran langsung udara, make-up, rékaman video, selfie, némbak blogger; Saluyukeun Suhu sareng kacaangan: Simulate lampu alam, lampu lemes sareng henteu heran.

    Kami bakal nyayogikeun anjeun jasa purna jual anu saé kualitasna saé, upami anjeun henteu wareg ku produk kami atanapi aya patarosan, mangga ngahubungan kami kapan.


    Modél: TR12

    LED: 144 pcs

    Kakuatan Max: Bodas LED 14W, Héjo LED 14W

    Suhu Warna: 3000-6500K

    Diaméter Batin: 240mm

    Diaméter luar: 295mm

    Saluyukeun cara: Sambel Jauh kabel

    Pasokan listrik: USB

    Tegangan: 5V

    Panjang Kabel kabel: 2 méter

    Beurat bersih: 245g

    Produk Patali